Nemzetközi foci

Gündogant a Real is hívta

A német játékos szomorú, hogy lemaradt a vébé győzelemről, ám újra azon dolgozik, hogy csúcsformába kerüljön.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Borussia Dortmund német középpályása azért dolgozik, hogy rémálomszerű sérülése után újra topformába kerüljön, és angol valamint spanyol topcsapatok versenyezzenek érte.

A 24 éves Göndogan a 2012/13-as szezonban hívta fel magára leginkább a figyelmet, köszönhetően a kiváló Bundesliga és Bajnokok Ligája szereplésnek. A remekbe sikerült szezon után a német válogatott játékost súlyos (hát)sérülések hátráltatták, 18 hónapot volt kénytelen kihagyni, többek között Németország világbajnoki címéről is lemaradt. Ennek ellenére a játékos ma már ismét eltökélt, és egészségesen azért küzd, hogy a Real újfent felfigyeljen rá.

– Korábban a Real Madrid ajánlatot tett értem, amit a Dortmund nem fogadott el. A szerződésem akkor még két évig kötött a BVB-hez – mondta Gündogan a TRT-nek. A sérülésem romokba döntette a terveimet. Több mint egy évig egyáltalán nem játszhattam, ezért most már nagyon éhes vagyok a sikerre. Egy napon biztosan távozok Dortmundból, és akkor Anglia vagy Spanyolország legerősebb csapatában akarok játszani.

Göndogan a németek vébé címéről lemaradt, ám hisz abban, egyszer ő is magasba emelheti a világbajnoki trófeát. Egyelőre azonban a sikeres Eb-selejtezőkre koncentrál.

– Ha nem sérülök meg, vélhetően Brazíliában a kezdő tizenegyben kapok helyet. A csapat nagyon jó volt a nyári tornán és minden a tervek szerint haladt. Sajnálom, hogy a nagy álmom nyáron nem teljesülhetett, de most már az Európa-bajnokságra kell összpontosítanunk. A következő vébéről viszont nem szeretnék lecsúszni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik