Nemzetközi foci

Nani visszatérne Manchesterbe

A Sportingnál kölcsönben játszó portugál szélső szívesen visszatérne az Old Traffordra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Manchester United portugál szélsője a nyári átigazolási piac hajrájában kölcsönbe a Sportingba került, az alku részeként pedig Marcos Rojo vörös ördög lett. A 28 éves villámgyors játékos ennek ellenére bizakodó, és hisz abban, hogy visszatérhet az Old Tarffordra. Ha Nanin múlik, a lehető leggyorsabb módon újra a Szigetországban rúgja a bőrt.

Portugál újságírók a lehetséges visszatérésről faggatták Nanit, aki így válaszolt.

– Miért ne térhetnék vissza Manchesterbe? Azért igazoltam a Sportinghoz, hogy minél több játékidőhöz jussak és újra csúcsformába kerüljek. Ha azonban lehetőség lenne a visszatérésre, meglátjuk, mit tehetünk az ügyben – rajtam nem múlik.

Portugália kedd este az argentinokkal játszott felkészülési mérkőzést Manchesterben, az európaiak pedig Raphael Guerreiro fejesésével győzték le a vébé döntőst a 91. percben szerzett találattal. Nani végigjátszotta a kilencven percet.


Goal Guerreiro – Portugal 1-0 Argentina -18-11… by Bayeo

– Kemény mérkőzést volt, de ilyenre számítottunk, hiszen nagyszerű csapat volt az ellenfél. Szerintem minden játékos a legjobbját nyújtotta. Nyertünk, bár nagy volt rajtunk a nyomás. Nagyszerű siker ez számunkra.

Olvasói sztorik