Nemzetközi foci

Gareth Bale már januárban a Manchesteré lehet

A Real Madrid klasszis szélsője többet kereshet a Unitednél, mint Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szurkolók mellett már a Real Madrid szakvezetője, Carlo Ancelotti is élesen bírálja a csapat villámgyors szélsőjét, Gareth Bale-t. A fanatikusoknál és a menedzsernél is a walesi játékos önzősége, illetve a védőmunkában való kevés részvétele csapta ki a biztosítékot. A szakember óvatosan fogalmazott, ám a szurkolók nem rejtették véka alá: hiába futott kiváló szezont tavaly Bale, jobb lenne, ha távozna a spanyol klubtól.

Ahogy arról honlapunk is írt korábban, többen is úgy érzik, Bale a csapattársát, Cristiano Ronaldót akarja másolni játékával, ám ez nem viszi előre a csapatot.

Nos, úgy tűnik, ha játékban nem is sikerül utolérni a világklasszis portugált, fizetésben könnyen lehet, hogy le is pipálja: Bale-ért ugyanis bejelentkezett az angol Manchester United, amely már januárban szeretné soraiban tudni. A brit Metro úgy tudja, a MU menedzsere, Louis van Gaal heti 300 ezer fontos fizetéssel csábítja a szélsőt, aki így a világ legjobban fizetett labdarúgója lehetne.

Az átigazoláshoz viszont szükséges, hogy Bale-t kivásárolják élő szerződéséből, ám könnyen lehet, hogy itt is megdől egy rekord: a Manchester United 90 millió fontot ajánlhat a játékosért, ami négymillió fonttal több, mint Bale korábbi átigazolási díja – a walesit 2013-ban 86 millió fontért vette meg a Real Madrid az angol Tottenhamtől, ami azóta is rekord.

Olvasói sztorik