Nemzetközi foci

Bale-t Manchesterig repíti önzősége?

A pletykák szerint Bale önzősége miatt nyáron az Old Traffordra távozhat.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Egyre több szurkolót haragít magára Gareth Bale közömbös játékával, a spanyol Marca szavazásán a voksolók 70%-a mondta, hogy távoznia kellene a Realból. Már a csapattársakat is frusztrálja, amit a walesi játékos művel, miközben Ancelotti a védekező feladatok elhanyagolása miatt bírálta őt.

Bale az előző szezonban összesen 22 gólt szerzett, és fantasztikus szezont produkált, most viszont egyre több a probléma vele. A védekezés elhanyagolása mellett önzősége is állandó témát szolgáltat vele kapcsolatban. Nem tagadja senki a szélső tehetségét, de a fel-felbukkanó hírek szerint szeretné lemásolni Cristiano Ronaldo játékát.
A sűrűsödő problémák kiváló táptalajt képeznek azoknak a pletykáknak, amelyek arról szólnak, hogy Bale visszatérhet a Premier League-be. A Daily Star írása eltöprengett az eshetőségen, amely nem is áll annyira messze a valóságtól: Van Gaal Ronaldo fizetési igényei miatt inkább a walesi „pót-Ronaldót” csábítja a MU-hoz nyáron.
Annál is inkább lehet valóságalapja a transzfernek, hiszen a Vörös Ördögök tavaly mindent bevetve igyekeztek megszerezni a szélsőt, aki végül gyerekkori álmait követve ment Madridba.

Olvasói sztorik