Nemzetközi foci

Pique: Suárez, meg ne harapj!

A 27 éves középhátvéd elmondta, hogy sokszor szokta ugratni az uruguayi csatárt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Barcelona csillaga, Gerard Pique elmondta, hogy tréfásan figyelmeztette Luis Suárezt, hogy ne harapdáljon. Az uruguayi klasszis a nyáron érkezett a Camp Nou-ba a Liverpooltól 95 millió euróért. Suárez azonban még nem debütálhatott a Barcelona színeiben, mivel a világbajnokságon megharapta Giorgio Chiellinit, ezért négy hónapra tiltották el, ami most telik le, tehát pályára léphet a Real Madrid ellen.
A 27 éves csatár jó benyomást tett az új csapattársaira, de elmondta, hogy Pique edzéseken többször is viccet csinál a világbajnokságon történt fegyelmezetlenségéből.
– Amikor próbálkozik labdát szerezni a letámadásoknál, vagy amikor fedezem a labdát párszor oda szoktam szólni neki, hogy: „ Hé, Meg ne harapj!” Ő persze csak mosolyog, mert pontosan tudja, hogy butaságot csinált. – mondta Pique az ESPNFC-nek.
– Ez már megtörtént és bocsánatot kért mindenkitől. Érdekes, hogy edzésen vagy meccsen, ha kap egy rúgást ő nem megy le soha. Megy tovább és csak az a célja, hogy gólt szerezzen.
A Barcelona és a spanyol válogatott középhátvédje elmondta azt is, hogy egyáltalán nem zavarta meg Suárez érkezése az öltözői harmóniát.
– Amikor megérkezett látszott, hogy nem volt edzésben. Az első tréning után tíz perc után szinte halott volt. Megkérdeztem tőle, hogy: „Mi történt veled ember?” Két-három hét múlva visszanyerte az erőnlétét és elképesztő edzésmunkát végzett. A semmiből is gólt tud szerezni. – fejezte be Pique.

Olvasói sztorik