Nemzetközi foci

„Nem lesz bajnok a Liverpool”

Harry Redknapp szerint a világ negyedik legjobb labdarúgóját, Luis Suárezt nem tudták pótolni a Vörösök.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az angol élvonalban szereplő Queens Park Rangers menedzsere, Harry Redknapp nem hiszi, hogy az idei szezonban beleszólhat a nagyok dolgába az előző kiírásban egészen az utolsó fordulóig a bajnoki címért harcoló Liverpool.

Mint ismert, a tavaszi hajrában a Pool legyőzte a nagy rivális Manchester Cityt, majd a Norwich otthonából is három ponttal távozott, ám ezt követően a Chelsea-től otthon kapott ki 2-0-ra, majd 3-0-s előnyből csak egy pontra volt képes a Crystal Palace vendégeként, ezzel két ponttal megelőzte végül a City.

„Az előző szezonban jó volt a Liverpool, amikor legyőzte a Manchester Cityt, biztos voltam benne, hogy a bajnokságot is behúzza. Aztán a Chelsea otthon legyőzte, amivel elvette a címet a csapattól. Összességében viszont megérdemelte volna a Liverpool a bajnokságot.” – vélekedett Redknapp.

A brit szakvezető hozzátette, a Barcelonához szerződő Luis Suárez személyében a világ negyedik legjobb játékosát veszítette el a Liverpool, akinek pótlását érthetően nehéz megoldani.

„Ebben a szezonban ismét a Bajnokok Ligáját érő helyekért fog harcolni a csapat, de annak nem látom reális esélyét, hogy megnyerje a bajnokságot” – tette hozzá a 67 éves szakember.

Redknapp csapata, a QPR vasárnap kora délután fogadja a Liverpoolt; a hazaiak négy pontot gyűjtve az utolsó helyről várják a folytatást, míg a Pool hét meccsén tíz pontra volt képes.

Olvasói sztorik