Nemzetközi foci

Origi már januárban csatlakozhat a Poolhoz?

A Lille-ben kölcsönben szereplő belga játékos lehetséges, fél évvel előbb csatlakozhat a Vörösökhöz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Liverpool FC a nyári átigazolási piac derekán belga játékost igazolt. A 19 éves Divock Origit olyan feltételekkel vásárolták meg a Lille-től, hogy 2015 nyaráig még a franciákat erősíti, aztán csatlakozik a Liverpoolhoz. A játékos korábban lenyilatkozta: nem bánta meg, hogy egy éves kölcsönadással, de a Mersey-parti csapatot választotta.

– Továbbra is úgy érzem, remek döntést hoztunk. A klubnál nyáron nagy szeretettel üdvözöltek, és egy kicsit megismerkedhettem a klub történelmével, valamint a filozófiájával is – mindez nagyon izgalmas volt – mondta a 19 éves belga.

A legfrissebb szigetországi hírek szerint könnyen elképzelhető, hogy a Vörösök kicsit korábban, már télen igényt tartanak játékosukra. A Daily Star beszámolója szerint a Liverpool januárban „visszahívja” játékosát – ehhez persze a Lille áldására is szükség lesz, ám a liverpooliak a plusz tíz millió fontot sem sajnálnák a gyorsított kölcsönvételért.

Origi korábban hangsúlyozta: kapcsolatban áll Brendan Rodgersszel.
– A klub menedzsere gyakran küld nekem üzeneteket. Nyomon követik őszi teljesítményemet és folyamatosan figyelik a formámat is. Rodgers azt szerette volna, ha már nyáron csatlakozom a Pool első keretéhez, de a Lille úgy ment bele a transzferbe, hogy egy évet még náluk húzok le. Nem volt választásom. Nem arról volt szó, hogy nem akartam egyből Liverpoolban játszani. Tele vagyok ambícióval, ám úgy gondolom, előny, hogy a Lille-nél maradtam, ahol folyamatosan fejlődők és sokat játszok. Ez a történet pozitív oldala – zárta sorait Origi.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik