Nemzetközi foci

A Juve tovább közelít Matához

A Manchester United játékosa januárban Olaszországba igazolhat. A Juve 25 millió eurót kínál érte.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Daily Express legfrissebb beszámolója szerint Juan Mata januári szerződtetését egyre komolyabban gondolják a Juventusnál. A spanyol játékosra nehéz idők járnak Manchesterben, ahol nem kap elég játéklehetőséget. Az olasz címvédő 25 millió eurót is hajlandó áldozni a középpályásáért, akit egyébként korábbi klubja, a Valencia is csábítja.

A spanyol válogatott 2014 januárjában a Chelsea-től érkezett az Old Traffordra, ám Louis van Gaal nyári irányítása óta nem kap elég lehetőségeT a csapatnál. A holland szakembert állítólag nem tudta lenyűgözni az edzéseken nyújtott teljesítményével Mata. Van Gaal van Persie és Falcao mögött a tízes pozíciójában Rooneyt játszatja, a spanyol ezért kiszorult a kezdőből.

Mata távozását erősítik meg azon találgatások is, mely szerint Gündogan télen Manchesterbe költözhet. Ha a transzfer összejön, a spanyol végképp feleslegessé válik az Unitednél. A Juventusnál tartanak attól, hogy Vidal télen eligazol – Manchester vagy Madrid lehet a végállomás – ezért Matával erősítenék meg középpályájuk támadó szekcióját.

Olvasói sztorik