Nemzetközi foci

Mutu részegen ment vízumért?

A román játékos tagadja az olasz lap vádjait.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Könnyen elképzelhető, hogy Adrian Mutu meghiúsította karrierje utolsó profi szerződését, miután nem kapott vízumot Indiába – állítja az olasz Gazzetta.

A 35 éves támadó, akinek karrierjét számos botrány árnyékolta be, az előző hónap végén mindenben megegyezett az indiai FC Pune City képviselőivel, akik szerződést ajánlottak neki. Mutu a kötelező orvosi vizsgálaton át is esett, szerződését pedig kedden írhatta volna alá. A Pune City, ahol többek között David Trezeguet is készül, a nyitókörében az Alessando Del Pierot is soraiban tudó Delhi Dynamos ellen lép pályára, ám a román játékos nem kapta meg az utazáshoz szükséges dokumentumokat.

A Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Mutu a bukaresti Indiai nagykövetségen szemmel láthatóan részegen jelent meg, botrányosan viselkedett, és megkérték, jöjjön vissza egy későbbi időpontban – már józanon – a szükséges papírokért. Mutu neve már nincs ott a klub hivatalos honlapján szereplő keretlistán.

Mindeközben a fenti híreket maga az érintett cáfolta, Mutu Twitter csatornáján a lenti vízum képpel arról számolt be: nem érti, hogyan írhatott olyan hazugságról az olasz lap, aminek nem is járt részletesen utána.

Olvasói sztorik