Nemzetközi foci

MU: Gündogan a vésztartalék

Ha Vidal vagy Strootman nem jön, Gündogan érkezhet Manchesterbe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Louis van Gaal mindent elkövet annak érdekében, hogy januárban a Manchester United középpályáját megerősítsék. Kiszemeltekben természetesen nincs hiány, első számú jelöltje a posztra holland honfitársa, Kevin Strootman, aki hosszú idő után sérüléséből felépülve, hétfőn újra edzésbe állt. Ugyanakkor a római elöljárók leszögezték: legnagyobb értéküket nem engedik Manchesterbe.

A Vörös Ördögök nyár óta próbálkoznak Vidalnál is, ám a Juve egyelőre nem adta áldását a transzferre, noha felreppentek olyan hírek is, hogy a torinóiak kezdik megelégelni a chilei kicsapongó magánakciót.

A Manchester United azonban télen mindenképpen biztosra akar menni, és a Daily Express értesülései szerint már dolgoznak a C-terven is. Ha sem Vidalt, sem pedig Strootmant nem sikerül leigazolniuk, Ilkay Gündogan érkezhet Dortmundból. A német válogatott szintén hosszú sérülésből tért vissza a pályára, hétvégén már a tartalékok között játszott is. A dortmundiak ugyanakkor bizonyára Reus mellett Gündoganhoz is kétségbeesetten ragaszkodnak majd.

Olvasói sztorik