Nemzetközi foci

Korcsmár sem játszik Feröeren

Dárdai Pál némi meglepetésre újoncot avat: ezúttal nem Király Gábor véd, hanem a Fradi kapusa, Dibusz Dénes.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ nyilvánosságra hozta Dárdai Pál kedd esti kezdőcsapatát. Korcsmár Zsolt nem játszhat, tehát a sérült Vanczák Vilmos (és a keretből ezúttal kihagyott Lipták Zoltán) mellett újabb ember hiányzik a Feröer-szigetek elleni Európa-bajnoki selejtezőn pályára lépő magyar válogatottból.

A mieink szövetségi kapitánya némi meglepetésre újoncot avat: ezúttal nem a rutinos Király Gábor véd, hanem a Fradi kapusa, Dibusz Dénes…

A kapitány öt helyen változtatott a Bukarestben pályára küldött kezdő-tizenegyéhez képest: a román fővárosban Király Gábor védett, és Dibuszon kívül Korhut Mihály, Simon Krisztián, Tőzsér Dániel és Nikolics Nemanja sem kezdett. Elek Ákos és a már említett Korcsmár ezúttal sérülés miatt nem játszhat, Királyt, Stieber Zoltánt és Lovrencsics Gergőt pedig a cserék közé nevezték.

Egy órával a kezdést megelőzően a tórshavni Nemzeti Stadion előtt néhány hazai drukker már mezbe öltözve várja a találkozót, de egyelőre nincs nagy mozgás a létesítmény környékén. A műfüvet két órával a kezdés előtt erősen locsolták, de már abbahagyták, és a szervezők tájékoztatása szerint nem is kezdik újra.

Olvasói sztorik