Nemzetközi foci

Kroos: Ronaldonál nincs jobb

A német válogatott középpályás szerint jelenleg csapattársa, Cristiano Ronaldo a legjobb.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A friss világbajnok Toni Kroos úgy gondolja, hogy jelenleg nincs jobb játékos portugál csapattársánál.

A német középpályás elmondta, hogy van egy családi légkör a Santiago Bernabeu stadionban és ehhez a közösséghez tartozik Cristiano Ronaldo is.

– Tudom mit jelent egy ilyen fantasztikus klubban játszani. – kezdte Kroos a Die Weltnek adott interjújában.

– Mindannyian tiszteljük egymást, ezért csodálatos a légkör. Szerintem ebben a pillanatban nincs jobb játékos Cristiano Ronaldonál. Amikor a klubhoz érkeztem egyike volt azoknak, akik a legbarátságosabbak voltak velem, ő egy nagyon kedves srác. Szerencsém volt, hogy olyan nagy klubtól érkeztem, mint a Bayern München, ezért nem nagyon kellett alkalmazkodnom a körülményekhez. Élvezem, hogy a Real Madridban játszhatok, bár az emberek többsége nem hiszi el, de családias a légkör. Úgy érzem, itt bíznak bennem a csapattársak és a szurkolók is. – mondta.

Kroos bevallja, hogy edzője, Carlo Ancelotti angolul tartja az edzéseket, amit még szoknia kell, de igyekszik minél hamarabb belerázódik ebbe is. A német válogatott karmestere úgy érzi, jó döntést hozott, hogy Madridba igazolt.

– Ez nem könnyű helyzet, hiszen nem értem a felét, amit a csapattársaim és az edző mond, de mindenben segítenek. Boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam valami újba belevágni és úgy érzem, hogy ez volt a helyes döntés. – fejezte be Kroos.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik