Nemzetközi foci

Nem tudott versenyezni Ibrával

Jeremy Menez elfogadja, hogy bár sikeres volt a klubbal, de nem illett bele a renszerbe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jeremy Menez bevallotta, hogy azért kellett elhagynia a PSG-t, mert világossá vált, hogy nem versenyezhet Zlatan Ibrahimoviccal a kezdőcsapatba kerülésért.
A 27 éves játékos teljes létszámfelettivé vált Párizsban, hiszen Edison Cavani és Lucas Moura is előtte volt a rangsorban.
Menez, 2011-ben tette át Rómából a francia fővárosba a székhelyét. A PSG feltámadásának első fecskéje volt. Az első idényben 33 meccsen lépett a pályára. 2012-ben nagyon komoly vetélytársat kapott Ibrahimovic személyében, de abban az évadban még mind a ketten rendszeresen játszottak, egymás melletti pozícióban. A tavalyi szezonban már csak 16-szor lépett pályára, jobbára csereként.

– Először, amikor Ibrahimovic megérkezett mind a ketten játszottunk és ez nagyon jól működött. – mondta Menez.
– Ezt követően változott a játékrendszerünk és nagyon nehéz felvenni egy olyan játékossal a versenyt, mint Ibrahimovic. Nem tudtam versenyezni vele. Amikor újra megnyertük a francia bajnokságot ott voltam a csapatban, aztán utána jöttek a további sikerek. Nem szabad ezeket a dolgokat kitörölni. Boldog vagyok, hogy a PSG játékosának mondhattam magam. Most azonban egy új kaland kezdődik a számomra. – fejezte be a francia szélső.

Menez jelenleg az olasz AC Milan futballistája, és eddig meggyőzően szerepel a Serie A-ban.

Olvasói sztorik