Nemzetközi foci

Berlusconi: Balotelli volt a rohadt alma

Az AC Milan első embere szerint, jobb hogy elment a balhés csatár.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az olasz csatár idén nyáron, 25 millió euró ellenében csatlakozott a Liverpoolhoz. Nem ismeretlen Balotelli számára az angol közeg, hiszen korábban a Manchester City játékosa volt. A Milánban mindössze másfél évet játszott, hozzá kell tenni, azért nem rosszul. Berlusconi ennek ellenére fenntartja, hogy sokkal jobban jöttek ki, hogy eladták a balhéiról is elhíresült játékost.
– Emlékszem, hogy a tanácsom ellenére vásároltuk meg. – mondta a La Gazzetta dello Sport-nak a piros-feketék tulajdonosa.
– Igazi bajnokok vannak a csapatban mint, Menez, Honda, El Shaarawy, Torres, vagy De Jong. Ők alkotják a Milan magját és már nincs egy rohadt alma sem az öltözőben.
Berluscoli megemlítette, hogy nyáron kikérte a korábbi edző, Carlo Ancelotti tanácsát néhány játékos átigazolási ügyében.

– Ő volt az egyik tanácsadónk az átigazolási piacon, mellettem és Adriano Galliani mellett. Diego Lopez, Menez és Alex leigazolásánál is szerepet játszott.
A Rossoneri tavalyi, szégyenteljes nyolcadik hellyel kapcsolatban is elmondta, hogy nincs ok az aggodalomra, mert a Milánnak az a célja, hogy ott legyen a 2016-os Bajnokok Ligája döntőjében, amit a San Síróban játszanak.
– Még túl korai a januári átigazolási időszakról beszélni. – mondta.

– Az a célunk, hogy visszatérjünk Európába. A rajongók megnyugodhatnak a csapat hamarosan komoly eredményekért is versenybe szállhat. A 2016-os Milánóban megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája döntőről álmodunk. És hogy ott leszünk? Majd meglátjuk. – fejezte be Berlusconi.

Olvasói sztorik