Nemzetközi foci

Di Maria: Ronaldo hatással volt döntésemre

Az argentin játékos portugál társa javaslatára költözött Manchesterbe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az argentin válogatott nyáron brit rekordot jelentő 75 millió euró ellenében hagyta el a Real Madridot és költözött Manchesterbe. A játékos elmondása szerint a döntés meghozatalában C. Ronaldo segített neki. A portugál klasszis korábban 2003 és 2009 között nagyszerű időket töltött az Old Traffordon, ahol remekül bántak vele és Aranylabdát is nyert.

– Mielőtt Angliába igazoltam volna, Cristiano mondta, hogy az United egy masszív, óriási klub, nagyon boldog lennék itt és jó döntés lenne a Manchester – árulta el di Maria a klub hivatalos honlapján adott nyilatkozatában. Ekkor még nem tudtuk pontosan, hova igazolok, ezért a részletekbe nem is mentünk bele, de amiket akkor mondott, nagyban segített meghozni későbbi döntésemet.

Cristiano Ronaldo a Vörös Ördögök játékosaként a legendás hetes mezt viselhette, amit aztán nyáron az argentin szélső örökölt meg. Di Mariát mindez nagy büszkeséggel tölti el.

– Ez óriási motiváció forrása. Korábban Bechkam és Ronaldo viselték ezt a szerelést, ez pedig hatalmas lökést ad nekem. Nagy hálás vagyok a klubnak, hogy az örökösük lehetek. Hihetetlenül boldoggá tesz.

Di Maria elmondta azt is: remek kapcsolatot ápol Louis van Gaallal.

– Nagyon jól kijövünk, ő volt az egyik ok, hogy idejöttem. Hálás vagyok, hogy van Gaal engem akart leigazolni. Ez is nagy elégedettséggel tölt el.

Olvasói sztorik