Nemzetközi foci

Ronaldo a Realból vonul vissza – 40 évesen

A portugál klasszis ügynöke szerint Ronaldo a világ legjobbja és a Realból vonul vissza.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt hetekben egyre gyakrabban reppent fel hírek Cristiano Ronaldo távozásáról. Sokan biztosra vették, hogy a portugál klasszis rövid időn belül visszatér Manchesterbe. A 29 éves játékos 2003 és 2009 között nagyszerű időket töltött az Old Traffordon, és többször hangsúlyozta:szíve egy része Manchesterben maradt.

Jorge Mendes, a játékos ügynöke legfrissebb nyilatkozatában azonban véget vetett a találgatásoknak – legalábbis rövid időre. A portugál szerint honfitársa a Real Madridból vonul vissza – 40 éves korában.

– Ronaldo boldog Madridban, nem áll szándékában távozni, ugyanis minden lehetséges rekordot meg akar dönteni. Célja, hogy minden idők legjobb játékosává váljon – mondta Mendes a Cadena Cope rádiónak. Negyven éves koráig játszani fog, majd a Real játékosaként vonul vissza. Úgy gondolom, lehetetlen, hogy bárki is rábírja a távozásra.

Mendes jól tudja, az Aranylabdás szívében különleges helyet foglal a Manchester United.

– Hat évet töltött el a Unitednél, érthetően nagyon szereti a klubot. Ám a Real játékosaként csak a jelenlegi csapatára fókuszál, ahonnét nem akar távozni. Nagy örömmel szolgálja a Király Gárdát, az emberek pedig tudják: lehetetlen elcsábítani őt, ezért kevesen próbálkoznak.

Az ügynök szerint Ronaldo a világ legjobb futballistája.

– Cristiano a világ legjobbja, a legjobb, akit valaha láthattunk. Soha nem lesz hozzá hasonló labdarúgó. Folyamatosan fejlődik, mindig jobb és jobb játékossá válik. Nem hasonlíthatjuk senkihez és szerintem ez igaz lesz a következő ötszáz évre is. Az álma, hogy újabb BL trófeát nyerjen, ez motiválja leginkább.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik