Nemzetközi foci

Dzsudzsák betalált a városi derbin

A magyar szélső lőtte csapata harmadik gólját a Torpedo Moszkva ellen 3-1-re megnyert meccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Cikkünkben a hétfői mérkőzéseket foglaljuk össze.

A Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Dinamo Moszkva a városi rivális Torpedo otthonában vendégszerepelt az orosz élvonal nyolcadik fordulójában. A magyar válogatott szélsője kezdőként lépett pályára, és a 89. percben gólt rúgott, ezzel beállítva a 3-1-es végeredményt az újonc ellen. Az első és a második gólhoz is volt köze, ugyanis ugyanis Kevin Kuranyi mindkétszer az ő beadása után készítette le a labdát Alekszej Ionovnak.

Gruborovics Tamás csapata, az Inter Turku az utolsó előtti Honkát fogadta a finn élvonal 29. játéknapján. A magyar légiós kezdő volt, de a 2-2-re végződő összecsapás szünetében lecserélték.

Az Ipswich Town 2-1-es győzelmet aratott a Wigan vendégeként az angol másodosztály nyolcadik fordulójában. Bajner Bálintot csereként nevezte az Ipswich, és a kispadról nézte végig a mérkőzést, ami után csapata a hetedik helyen áll.

Olvasói sztorik