Nemzetközi foci

Guarin nem kérte, hogy adják el

A kolumbiai szeret Milánóban lenni és nem akart távozni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Fredy Guarint rengeteg csapattal boronálták össze a nyári átigazolási időszak során. Most azonban menedzsere tiszta vizet öntött a pohárban. Marcelo Ferreyra elmondta, hogy a 28 éves kolumbiai válogatott labdarúgó soha nem kérte az Intert, hogy adják el, hiszen szeret Milánóban játszani.

A januári mercato során a Juventus és az Inter már megegyezett egy esetleges Guarin-Vucinic cserében, de végül nem lett semmi a transzferből.

Hadd tegyem nyilvánossá, hogy Guarin soha nem kérte az intertől, hogy távozhasson. – mondta a Calciomercato nevű oldalnak Marcelo Ferreyra. Fredy boldog az Internél, szeret Milánóban élni és ez a jövőben sem fog változni. Egyáltalán nem gondolkodott, hogy máshová igazoljon. Abból, amiket hallottam, ajánlat érkezett érte, de az Inter végül mégsem adta el. Ahogy tavaly is, a legjobbat fogja kihozni magából. – fejezte be a menedzser.

Érdekes, hogy a nyári átigazolási időszak utolsó napján, még arról cikkeztek a lapok, hogy Guarin a Real Madridhoz igazol, de végül mégis maradt a San Siroban.

Olvasói sztorik