Nemzetközi foci bajnokok ligája

A Juvénak a BL-re kell koncentrálnia

David Trezeguet, szerint az olasz csapatnak a BL-t kell előtérbe helyeznie, mint a zsinórban a negyedik bajnoki címet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A nyáron Antonio Conte összezördülésbe keveredett a Bianconeri vezetőjével és távozott a klubtól. Helyére Massimiliano Allegri érkezett a kispadra, aki korábban az AC Milan együttesét irányította.
David Trezeguet a klub korábbi csatára szerint, az európai sikernek kell az elsődlegesnek lenni egy olyan csapatnak, amelyik már három éve uralja hazája bajnokságát, de csak 1996-ban ért fel utoljára Európa csúcsára. A francia csatár 1999 és 2010 között 245 alkalommal lépett pályára a Juventusban, és 138 találatot jegyzett.
– Én felajánlanám a negyedik egymást követő bajnoki címet egy esetleges Bajnokok Ligája győzelemért. Úgy gondolom, hogy a Real Madrid, a Bayern München és a Barcelona lesz a fő rivális. A Seria A-ban már három éve a Juventus a legerősebb csapat, de előbb-utóbb ez nem elég és Európában is sikeresnek kell lenni. – mondta a 36 éves francia csatár a Tuttosportnak.
A Juventusnak a legnagyobb átigazolási sikerei idén nyáron nem az érkezők voltak, hanem hogy sikerült megtartaniuk Pogbát és Vidalt. A két középpályást, szinte egész Európa vitte volna, de ők mégis maradtak.
– Beszéltem Pogbával és azt tanácsoltam neki, hogy maradjon Torinóban, mert ott csak jobbnál-jobb lehet.

Olvasói sztorik