Nemzetközi foci

Rooney nem elégedett a válogatottal

A győztes gólt szerző játékos szerint több volt a csapatban Norvégia ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Anglia szerda este Rooney góljával verte Norvégiát felkészülési mérkőzésen. A kapitány a 68. percben büntetőből volt eredményes, a találkozóra 40,181 néző volt kíváncsi a Wemleyben.


England 1-0 Norway ourmatch.net by ourmatch

Rooney a győzelem ellenére nem volt elégedett a válogatott játékával. Szerine a válogatott egész egyszerűen hanyagul játszott az északi csapat ellen. A támadó szerint a Háromoroszlánosokban nagy a potenciál, és rengeteget fejlődhetnek a következő mérkőzéseken.

– Úgy gondolom, hogy egyénileg és csapatként is lehettünk volna sokkal jobbak – mondta Rooney a ITV Sportnak a lefújás után. Ez volt az első mérkőzésünk a világbajnokság óta, nagyon fontos volt, hogy nyerjünk, ez pedig összejött. Szerintem az első félidőben egész jól játszottunk, bár az ellenfél sem adta meg magát könnyen. A fordulás után viszont nagyon hanyagul kezdtünk, ami kiábrándító volt. Azt beszéltük meg a szünetben, hogy kifutunk a pályára és megnyerjük a meccset. A lényeg persze az, hogy nyertünk, a csapatban pedig számos fiatal játékos kapott lehetőséget, akik még a tanulási fázisban vannak.

Anglia legközelebb hétfőn lép pályára, akkor már tétmeccsen Svájc lesz az ellenfél.

Olvasói sztorik