Nemzetközi foci

Ronaldo: visszatérek Manchesterbe

A portugál klasszis a későbbiekben mindenképpen visszatérne az Old Traffordra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Cristiano Ronaldo legfrissebb nyilatkozatában teljesen egyértelműen leszögezte: a karrierje vége előtt vissza akar térni Manchesterbe.

A portugál Aranylabdás 2009-ben nyolcvan millió font ellenében hagyta el a manchesterieket a Real Madrid kedvéért. Az elmúlt szezon végén a spanyolokkal megnyerte a Bajnokok Ligáját, ám ennek ellenére bevallotta: visszavágyik a Szigetországba.

– Imádom Manchestert. Ezt mindenki jól tudja, hiszen már nagyon sokszor elmondtam. Manceshter fontos helyet foglal el a szívemben. Sok jó barátot hagytam ott, a szurkolók csodálatosak és azt kívánom: bárcsak egy nap visszatérhetnék a klub játékosaként.

A 29 éves játékost még négy évig köti szerződés a Király Gárdához, de ezt követően szívesen igazolna vissza korábbi klubjához.

– Boldog vagyok Madridban, ahol még négy évet játszhatok, de nem tudhatod, mit hoz a jövő. Manchesterben hihetetlenül bántak velem az emberek. Nagyon szerettem a Vörös Ördögök játékosa lenni. Higgyétek el, újra jó csapat lesz az MU, ebben biztos vagyok.

Olvasói sztorik