Nemzetközi foci

A nap mondása: „Igaz, most nem neveztek a 43-as keretbe, de…”

Portugáliában marad Balázs Benjámin.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A napokban több hírportál is tényként közölte, hogy két hónap után távozik a portugál Vitoria Guimaraes csapatától a Kaposvári Rákóczi korábbi csapatkapitánya Balázs Benjámin, aki most a KaposPontnak reagált a híresztelésekre.

„A csapatom menedzsmentjével egyeztetve küldöm az alábbi sajtóközleményt:

A portugál élvonalbeli Vitória Guimaraes FC-vel kötött szerződésem arra kötelez, hogy a portugál futball színvonalához illő alázattal vegyek részt a csapat életében, az edzéseken, a mérkőzéseken és a pályán kívül is. Óriási lehetőségnek tartom, hogy sokkal magasabb célokat tűzhettem magam elé az eddigieknél.

Végre nem az első osztályban maradás a cél, hanem a győzelem, egy Európában is magas szinten teljesítő futballcsapatban, egy rendkívül lelkes közönség előtt. Számomra példamutató a felkészültségük, az együttműködésük, és ez megsokszorozza az erőmet. Igaz, most nem neveztek a 43-as keretbe, de a csapat lelkes háttérembereként szeretném jelentősen fejleszteni technikai tudásomat, javítani a taktikai látásmódomat, hogy majd fontos mérkőzéseken is pályára léphessek.

Tanulom a portugál nyelvet, hogy az angol mellett segítse a mindennapi kommunikációt. Azért küzdök, hogy jó csapatjátékosként mások számára is öröm legyen a játékom a futballpályán! Mindenkinek köszönöm a figyelmet és a biztatást!”

Balázs Benjámin

Olvasói sztorik