NB I

Hol folytatja Balázs Benjámin?

A Debrecen és a Diósgyőr versenyezhet érte, de a Haladás és a Paks is szívesen látná.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtökön beszámoltunk róla, hogy hamarosan hazatér a portugál Vitória Guimaraes csapatától Balázs Benjámin, mert állítólag nem tudott alkalmazkodni klubja és a portugál foci elvárásaihoz, ezért be sem nevezték a bő keretbe.

Bár mire közös megegyezéssel felbontja a megállapodását, és visszatér Magyarországra, már véget ér az átigazolási időszak, szerződés nélküli játékosként ez rá nem vonatkozik, és minden bizonnyal akad néhány élvonalbeli klub, amely szívesen látná.

Korábban már megírtuk, hogy a Debrecen tavasszal is invitálta, és a Rangadó.hu értesülése szerint ez a lehetőség továbbra is él, annak ellenére, hogy a DVSC kiesett a nemzetközi kupából. A Diósgyőr szintén az érdeklődők között van, a Haladásnak és a Paksnak pedig azért lenne szüksége Balázs Benjáminra, mert meglehetősen szűkös a kerete.

A paksiakkal kapcsolatos információ, hogy Lázok János vélhetően a Pécs csapatában folytatja, Horváth Gábor iránt viszont állítólag nincs érdeklődés – rájuk Csertői Aurél vezetőedző nem tart igényt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik