Nemzetközi foci

Le akarta vágatni a lábát az argentin legenda

Fájdalmában le akarta vágatni a lábát Gabriel Batistuta.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A kilenc éve visszavonult argentin gólvágó egy interjúban elárulta, két nappal pályafutása befejezésének bejelentése után gyakorlatilag járni sem tudott már. “Olyan fájdalmaim voltak, hogy nem tudtam felállni és az ágyba vizeltem, pedig a mosdó csak három méterre volt tőlem” – idézi a Bild az excsatárt.

Batistuta elmondta, egyetlen kiutat látott: “A fájdalom annyira elviselhetetlen volt, hogy azt mondtam az orvosnak, amputálja a lábaimat. Láttam Oscar Pistoriust és azt mondtam magamnak, hogy ez a megoldás. Az orvos viszont nem akarta ezt, azt mondta, megőrültem. Megműtötte ugyan a jobb térdemet, de a helyzet nem javult.”

“Batigol” szenvedésének oka az volt, hogy a térdében már nem volt se porc, se ín, 86 kilója közvetlenül a csontjaira nehezedett. “Pokoli fájdalmai voltak” – emlékezett vissza a 49 éves sportember, akinek állapota csak több operáció után javult. “Jobban vagyok, újra tudok járni. Golfozom és focizom 50 felettiekkel.” Terveiről annyit árult el, hogy edzőként szeretne dolgozni.

Olvasói sztorik