Nemzetközi foci

Monaco: Falcao nem tagja a keretnek

Falcao szombaton nem lép pályára a Lille ellen, hamarosan távozhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Frissítve!

Az AS Monaco hétvégén a Lillével játszik bajnoki mérkőzést, ám a teljesen egészséges Falcao biztosan nem lép pályára a mérkőzésen.
A kolumbiait eredetileg jelölték a szombati (a találkozó 17 órakor kezdődött) Lille elleni bajnoki keretbe, később azonban törölték nevét – írja a Goal.com. Az internetes lap szerint az utólagos módosítás nem véletlen, az átigazolási piac hajrájában Falcao szinte biztosan klubot vált. Az ugyanakkor továbbra is bizonytalan, hol köt ki a kolumbiai. Az esélyesek között továbbra is ott van a Real Madrid, a Juventus, a City de az Arsenal és kissé meglepő módon az Liverpoolt is a lehetséges befutók között emlegetik.

Falco csak a lelátón foglal helyet:

Korábban írtuk:
A pénteki angol és olasz lapok arról írnak, hogy Radamel Falcao 20 millió font ellenében a Real Madrid keretéhez csatlakozik. A kolumbiai támadó sorsáról egyes hírforrások szerint a Monaco és a spanyol csapat elöljárói a csütörtöki BL sorsolást követően egyeztettek. Úgy tudni, a Királyi Gárda 20 millió fontot fizet Falcaóért, aki egy évre kölcsönbe érkezhet. Ezt követően a spanyolok végleg megvásárolhatják a támadót.

A Mirror értesülései szerint Giroud sérülése után Arsen Wenger is kinézte magának Falcaót, aki aligha választja a londoniakat.

Falcao lehetséges madridi szerződésének némiképp ellentmond a Gazzetta dello Sport pénteki híre: az olasz lap szerint a Juve tökéletes tervet dolgozott ki a támadó leigazolására. A Serie A címvédője egy évre venné kölcsön Falcaót, most nyáron pedig 8 milliót fizetne a Monacónak. Ezentúl a játékosnak évi 12 millió eurós fizetést ajánlanak.

Olvasói sztorik