Nemzetközi foci

Giroud hónapokra kidőlt

Az Arsenal támadója sérülés miatt négy hónapig nem játszhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Legalább decemberig nem számíthat a francia válogatott Olivier Giroud játékára az Arsenal labdarúgócsapata. Ezt Arsene Wenger vezetőedző közölte, hozzátéve, hogy a támadó bokáját megműtötték.

A 27 éves Giroud, aki az előző szezonban a csapat házi gólkirálya volt 22 találattal, szombaton az Everton elleni bajnokin sérült meg.

A legfrissebb hírek tegnap arról szóltak, hogy a csatár pótlására a hórihorgas szerb Nikola Zsigics érkezik Londonba, ám a klub ezt egyelőre nem erősítette meg. Az Ágyúsok francia szakembere azonban úgy tűnik nem sürgeti a gyors-bevásárlást:

– Szomorú látni a sérült játékosokat. Természetesen nyitottak vagyunk új játékos leigazolására, de nem ez az elsődleges célunk. Kizárólag olyan játékost igazolunk, aki képest pluszt hozzátenni a jelenlegi kerethez. Nyitottak vagyunk.

Az Arsenal szerdán este – a francia légiós nélkül – bejutott a csoportkörbe a Bajnokok Ligájában, miután 1-0-ra nyert a vendég Besiktas ellen. Az Ágyúsok sorozatban 17. alkalommal lesznek ott a legjobbak között a BL-ben.

Olvasói sztorik