Nemzetközi foci

Gulácsi Péter szerződést hosszabbított

Az eredetileg 2017-ig érvényes megállapodását két évvel megtoldották az osztrák Salzburg csapatánál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az osztrák bajnok Red Bull Salzburg nem jutott be a Bajnokok Ligája csoportkörébe, mert a rájátszásban elvérzett a svéd FF Malmö elleni párharc során. Az ausztriai sportsajtó Gulácsi Péter (is) hibáztatta a történtek miatt, ugyanis több gólban benne volt.

Ennek ellenére a klubja pénteken bejelentette, hogy az eredetileg 2017-ig érvényes szerződését két évvel meghosszabbították.

– Karrierem eddig legjobb éve volt a tavalyi, ezért nem haboztam, amikor megkaptam a klub ajánlatát a szerződéshosszabbítással kapcsolatban. Nagyon boldog vagyok, hogy továbbra is része lehetek ennek a különleges csapatnak – nyilatkozta klubja honlapján Gulácsi.

Érdekesség, hogy Cican Sztankovics személyében egy év múlva konkurenciát kap honfitársunk, ugyanis ma azt is bejelentették, hogy az SV Scholz Grödig 21 éves, osztrák utánpótlás-válogatott kapusa 2020-ig aláírt Salzburgba, de a megállapodás csak jövő nyártól érvényes.

– Gulácsi Péter nagyon fontos része a csapatunknak, Sztankovics pedig az egyik legkeresettebb fiatal osztrák tehetség a kapusposzton. Ezekkel a szerződéskötésekkel magas színvonalú megoldást biztosítottunk, és hosszú távon is nagyon jó helyzetben vagyunk ezen a poszton – mondta Ralf Rangnick sportigazgató.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik