Nemzetközi foci

Di Maria: nem akartam elhagyni a Realt

Az argentin szélső szerint sok téves információ jelent meg róla az elmúlt hetekben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint arról korábban beszámoltunk, Angel Di Maria elhagyta a Real Madridot és brit rekordösszegért a Manchester United játékosa lett. Az argentin szélső a szerződés megkötése után nyílt levélben üzent a szurkolóknak:

„A karrierem a Real Madridnál véget ért. Lehetetlen összefoglalni pár mondatban, amit az elmúlt időszakban átéltem. Remélem ez a levél türközi azt, amit éppen érzek. Megtiszteltetés volt számomra viselni a Real Madrid mezét négy éven keresztül. Büszke vagyok arra, amit a csapattársaimmal közösen elértünk. Sajnos most távozom, de szeretném tisztázni: soha nem ez volt a vágyam. Bármint is állítanak mások a közvéleményében, mindig csak fejlődni akartam. Miután megnyertünk a BL-t, következett a brazil torna, és azt gondoltam a klub vezetősége hálás lesz irányomba, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam, amikor visszaérkeztem Spanyolországba.

Az elmúlt hetekben nagyon sok hazugság hangzott el, és sokan talán már nem kedvelnek engem. Hangsúlyozom ugyanakkor: csupán sportszerű elbánást kértem. Sohasem a pénz motivált. Remélem a világ legnagyobb klubjában, a Manchester Unitedben megtalálom a számításaimat” – írta levelében a játékos.

Di Maria egyébként alig várja a közös munkát van Gaallal: Fantasztikus edző, számos nagyszerű sikerrel.

Olvasói sztorik