Nemzetközi foci

Eto’o az Evertonhoz szerződött

Hivatalos! Samuel Eto'o az Evertonnál folytatja pályafutását.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Frissítve!

A 33 éves kameruni csatár szerződtetését kedden jelentette be a liverpooli együttes, amely két évre szóló megállapodást írt alá a játékossal, aki szabadon igazolható volt, miután az előző szezon végén távozott a Chelsea-től.

Eto’o eddigi karrierje során szinte mindent elért, a többi között az FC Barcelonával kétszer, míg az Internazionaléval egyszer nyert Bajnokok Ligáját. A kameruni válogatottban 118-szor lépett pályára, s 56 gólt szerzett, amellyel a nemzeti csapat történetének legeredményesebb futballistája. Három éve az Intertől az orosz Anzsi Mahacskalához szerződött, ahol a világ legjobban fizetett labdarúgója volt. A támadó szombaton éppen a Chelsea elleni bajnokin mutatkozhat be új együttesében.

Eto’o az ötös mezt kapta:

Korábban írtuk:
Korábban arról szóltak a hírek, hogy a 33 éves támadó a Liverpoolban köthet ki, most viszont a vörösök helyett a kékek csaphatnak le rá. A Chelsea-től távozó játékosra Balotelli érkezésével nincs szükség az Anfield Roadon, így a városi riválisnál köthet ki.
Sajtóértesülések szerint a sokat látott kameruni alább adta fizetési elvárásait, így még belefér az Everton költségvetésébe – 130 ezer helyett beér csekély 100 ezer fontos heti fizetéssel is. Ha Eto’o átmegy a keddi orvosin, minden valószínűség szerint csatlakozhat Romelu Lukakuhoz a Goodison Parkban.

Olvasói sztorik