Nemzetközi foci bajnokok ligája

Skóciában vezet Kassai Viktor

A főtáblára jutás lesz a tét a glasgow-i Celtic Parkban rendezendő skót-szlovén párharc során, amelyet magyar játékvezetői hatos közreműködésével rendeznek augusztus 26-án.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerencsés a Celtic FC, hiszen az UEFA egy lengyel játékos jogosulatlan szerepeltetése miatt 3-0-val a skót együttes javára írta jóvá a Legia Warszawa elleni, eredetileg 0-2-re végződő mérkőzést. A glasgow-i csapat így továbbjutott a Bajnokok Ligája rájátszáskörébe, mégpedig 1-6 helyett 4-4-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal.

Az egyik legnevesebb szlovén klub, az NK Maribor a bosnyák Zrinjski és az izraeli Maccabi Tel-Avív együttesén jutott túl, mígnem a BL rájátszásában találta magát. A párharc első meccsén 1-1-es végeredményt hozott, a visszavágót augusztus 26-án rendezik a hatvanezer néző befogadására alkalmas Celtic Parkban.

A mérkőzés játékvezetője Kassai Viktor lesz, asszisztensként Ring György és Tóth Vencel segítik a munkáját. Az alapvonali játékvezetői teendőket Bognár Tamás és Fábián Mihály látják el, a tartalék-játékvezető szerepét pedig Kispál Róbert tölti be – írja az MLSZ honlapja.

Olvasói sztorik