Nemzetközi foci

MU: Rojo öt évre írt alá

Az argentin játékos álma vált valóra az MU-szerződéssel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISSÍTVE!

A Manchester United hivatalon honlapján is bejelentette: 20 millió euróért leigazolták a Sportingtól Marcos Rojót. Az üzlet részeként Nani egy szezont a lisszaboni klubnál tölt kölcsönszerződéssel. Az argentin játékos öt évre kötelezte el magát a manchesterieknél, és az ötös mezt kapta.

A játékos a szerződés megkötése után érthetően boldogan nyilatkozott:
– Nagyon boldog vagyok, hiszen ez óriási lépés a karrieremben. Egyszerűen elképesztő, hogy a világ legjobb csapatának lehetek a tagja és az egyik legizgalmasabb bajnokságban játszhatok.

Korábban írtuk:
Rojo maga jelentette be: az új szezont már a Manchester United játékosaként kezdi meg. Azzal, hogy a Premier League-ben játszhat, egy álma válik valóra.

– Ez egy álom, hogy a Manchester United játékosa lehetek. Ugyanakkor nagyon nehéz elhagyni a Sportingot – mondta Rojo az egyik argentin rádió műsorában.

A 24 éves játékos nyáron világbajnoki ezüstérmet ünnepelhetett Argentínával, a brazil torna után pedig több klubbal is szóba hozták. A legkitartóbbnak Louis van Gaalék bizonyultak.

Szigetországi sajtóhírek szerint a játékos 20 millió euróért válthat klubot, négy plusz egy évre ír alá, ezzel párhuzamosan pedig Nani kölcsönbe visszatér nevelőegyesületéhez, a Sportinghoz.

Nani távozása a holland tréner érkezével került napirendre, van Gaal csapatában ugyanis nem jut hely a portugál játékosnak.

Olvasói sztorik