Nemzetközi foci

Súlyos Javi Martínez sérülése

[b]Frissítve[/b]. Martínezt műteni kell, év végéig kidőlt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISSÍTVE!

Javi Martínez az év végéig pihenőre kényszerül
Az év végéig nem számíthat spanyol válogatott játékosára, Javi Martínezre a Bayern München labdarúgócsapata. A csütörtöki vizsgálatok során bebizonyosodott, hogy a 25 éves védő keresztszalag-szakadást szenvedett a bal térdében a szerda esti, Borussia Dortmund elleni Német Szuperkupa-mérkőzésen.

A klub közlése szerint Martínez a következő napokban az Egyesült Államokba, közelebbről Vailbe repül, ahol megműti Richard Steadman specialista.

Javi érthetően kissé csalódottan nyilatkozott:
Természetesen ebben a pillanatban nagyon csalódott vagyok. De ne aggódjatok, még erősebben térek vissza.

Korábban írtuk:

A Bayern München és a spanyol válogatott játékosa, Javi Martínez tegnap este a Dortmund elleni német Szuperkupa döntőjében sérült meg. A legelső információk szerint a védő térdsérülést szenvedett. Martínez elmondása szerint: 99%, hogy sérültek a keresztszalagjai, ezért hosszú pihenő vár rá.
A sérülés a Marcel Schmelzerrel való ütközés után következett be:


A játékos a spanyol AS-nek a következőket mondta el a találkozó után:
– Már a csapattal ülök a buszon. Beszéltem az orvossal, aki azt mondta 99%, hogy elszakadt a külső szalagom. Csütörtökön újabb kivizsgálások várnak rám, majd amint lehet, megkezdem a rehabilitációs programot. Még erősebb játékosként akarok viszsatérni a pályára.
https://www.youtube.com/watch?v=0sUc8dEBzvw

A találkozó után Pep Guardiola is egyből borúsan látta a jövőt. „Holnap többet tudunk már. Ám úgy gondolom, hosszútávra veszítettük el Javit. Nagy baj ez számunkra, pedig kiváló formában volt.”

Olvasói sztorik