Nemzetközi foci

Ibra visszatérne a Juvéhoz

Az „őrült” csatár még idén nyáron, de legkésőbb jövőre távozni akar a PSG-től.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Zlatan Ibrahimovic távozni akar a Paris Saint-Germaintől, hogy visszatérhessen a Juventushoz – állítja a svéd csatár egykori malmöi edzője.

A 32 éves támadó két egymást követő évben is bajnoki címet ünnepelhetett a Ligue 1-ben, a csatárnak pedig elévülhetetlen érdemi voltak a sikerekben. Ennek ellenére Zlatan Olaszországba vágyik.
Stefan Hansson azt állítja, a svéd játékos minél hamarabb visszatérne a Serie A-ba, a szíve pedig még mindig az Öreg Hölgyhöz húz, ahol 2004 és 2006 között játszott.

– Akkoriában fiatal és őrült volt. Most más csak egyszerűen őrült – mondta az indonéziai Mitra Cutra jelenlegi edzője a La Gazzetta dello Sportnak. Néhány nappal ezelőtt beszéltünk Skype-n, és elmondta nekem: vissza akar térni a Juvéhoz, ha idén nyáron nem jön össze a transzfer, akkor a következő évben biztos. Az átigazolása nem pénz kérdés.

A svéd játékos Malmöben kezdte meg karrierjét, majd megfordult az Ajaxnál, a Juventusnál, az Internél, a Milánnál és a Barcelonánál is. 2012 nyarán a katalánoktól igazolt a PSG-be.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik