Nemzetközi foci

MU-duót vinne az Atlético

Az Atlético Madrid a manchesteri Javier Hernández - Shinji Kagava párosra vetett szemet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Több, korábban meghatározó játékosra sem számít Louis van Gaal a manchesterieknél, napokon belül eldőlhet Nani, Shinji Kagawa, Marounae Fellaini, Anderson és Javier Hernandez sorsa is. A holland szakember leszögezte: nem a médián keresztül, hanem a játékosaival szemtől szembe közli, ki az, akire számít az új szezonban.

A The Guardian úgy tudja, az Atlético Madrid szívesen leigazolná az Inter által csábított Hernándezt és a Dortmund kiszemeltjét, Kagavát is. A spanyol címvédő kerete erősítésre szorul, miután nyáron többek között távozott Diego Costa és Felipe Luís a Chelsea-hez, míg Javier Manquillo a Liverpoolhoz csatlakozhat.

A madridiak olyan üzletet kötnének, mellyel a Kagava – Hernández duó 25 millió fontért váltana klubot.

Kagava jól tudja, kevés szerep juthat neki Manchesterben, mivel tízes játékosként a holland tréner Ronneyt, Matát és Januzajt is előnyben részesíti. A japán játékost vitte volna korábbi klubja, a Dortmund is, ám a tárgyalások abbamaradtak.

Hernándeznek sem juthat sok szerep van Gaalnál, hiszen a Rooney, Robin van Persie, Danny Welbeck trió is a mexikói előtt áll a sorban. Madridban Mario Mandzukic és Antoine Griezman jeleneté a konkurenciát. Borsócskát ugyanakkor az Inter is szívesen vinné.

Arda Turan is bekapcsolódik a transzferbe?

A Mirror értesülései szerint Louis van Gaal mindenképpen szeretné csapatában tudni Arda Turant, a madridiak török játékosáért 16 millió fontot és Kagavat ajánlják a Vörös Ördögök.

Olvasói sztorik