Nemzetközi foci

Lampard a Cityben

[b]Hivatalos![/b] Chelsea-legendát vett kölcsön a Manchester City.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Immáron hivatalos: a Manchester City hat hónapra kölcsönvette Frank Lampardot a New York Citytől, így az egykori Chelsea legenda és klubrekorder fél szezon erejéig a címvédő Manchester Citynél folytatja karrierjét.
Lampard januárban tér majd vissza az Egyesült Államokba és kezdi a munkát, ahol a szezon csak márciusban kezdődik.

Korábban írtuk:

Frank Lamprad július végén két éves szerződést kötött a New York Cityvel, ám könnyen elképzelhető, hogy a 36 éves középpályása visszatér a Szigetországba. A Chelsea legenda azonban nem London, hanem Manchester felé kacsintgat.
A 2015-ös MLS-idény újonca, a New York City FC az észak-amerikai profi labdarúgóliga rajtjáig mindenképpen szeretné hat hónapra kölcsönadni Lampardot, ezért klubot keresnek neki. Az amerikaiak David Villához hasonlóan az ausztrál Melbourne Cityt javasolták az angolnak, aki azt visszautasította.

Angol hírforrások szerint a Manchester City lehet a befutó, mivel a két klub remek kapcsolatot ápol egymással. A manchesteriek menedzsere, Manuel Pellegrini elmondta: nem lenne ellenére a kölcsönadás, ám a Chelsea szeptember 21-i vendégjátéka éppen ezért pikánsnak ígérkezik. Lampard tavaly kijelentette: más csapatban nem játszana a PL-ben.
A veterén középpályás 649 mérkőzésen lépett pályára a Chelsea színeiben és 211 gólt jegyzett, amivel klubrekorder lett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik