Nemzetközi foci

Ausztriából keresik Bobál Gergelyt

Egy osztrák sajtóhír szerint a Sturm Graz kiszemelte a Honvéd fiatal csatárát; a menedzser cáfol.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A laola1.atértesülése szerint a Sturm Graz kiszemelte a Bp. Honvéd és a magyar U19-válogatott középcsatárát, Bobál Gergelyt.

A sturm12.at cikke megjegyzi, hogy a 18 éves játékos neve lassan, de biztosan bekerül a köztudatba az európai labdarúgásban, hiszen az elmúlt néhány hónapban számos ország és ligában szóba került a tehetséges ikrek leigazolása. Különösen Gergely tűnik kelendőnek, akit már az olasz AS Roma és az angol Manchester City is meghívott.

A cikk megjegyzi, hogy a transfermarkt.at adatai szerint június végén lejárt Bobál szerződése a Honvédnál, de ez vélhetően nem helytálló adat, hiszen a játékos tagja a kispestiek felnőtt keretének. Megemlítik azt is, hogy vélhetően a magyar játékos-megfigyelőnek, Szabics Imrének köszönhető, hogy honfitársa képbe került a klubnál.

Bobál Gergely menedzsere, Max Hagmayr nem erősítette meg a Sturm Graz érdeklődését.

– Csak azt tudom mondani, hogy a két testvér nagyon érdekes játékos mostanában, és sok klub részéről mutatkozik érdeklődés irántuk. Mindkét fiatalt szerződés közi a Honvédhoz, Gergelyét nemrégiben hosszabbították meg, tehát egy bizonyos díjat kellene fizetni érte.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik