Nemzetközi foci

A spanyolok mumusa a Barcánál?

Sneijder követné Van Gaalt Manchesterbe, Lescott túl az orvosin a West Bromnál. A nap átigazolási pletykái egy helyen!

Cikkünk folyamatosan frissül!


Cavanit csábítja a United?

A Manchester Evening News értesülései szerint a Vörös Ördögök a nyáron a PSG támadójával, Edinson Cavanival erősítenék meg a támadósort. A 27 esztendős uruguayi jelenleg a második számú csatár Párizsban Zlatan Ibrahimovics mögött, s várhatóan ugyanez a helyzet várna rá Manchesterben, csak éppen Robin van Persie miatt.


Tovább erősítené védelmét Luis Enrique

A Barcelona új vezetőedzőjének első feladata, hogy megerősítse a katalánok védelmét. Luis Enrique ezért szeretné megszerezni a Valenciától Jérémy Mathieu-t. A 30 esztendős, 190 cm magas játékos ügyében az El Mundo Deportivo szerint már megkezdődtek az egyeztetések a két klub között.
Az ügylet részese lehet Cristian Tello is, aki kölcsönbe mehet a Valenciához.


12 milliót ajánl Morataért a Juve

Az Arsenal mellett az olasz Juventus is megszerezné Alvaro Moratát a Real Madridtól. Az olasz bajnok a talkSport szerint 12 millió fontos ajánlatot tett a 21 esztendős támadó átigazolásáért, ám a Királyi Gárda ennél jóval többet szeretne kapni.


Arsenal: Alexis és Mandzukic érkezhet

Az Arsenal beszállt az Alexis Sánchezért folytatott harcba. A Barcelona 25 esztendős chilei válogatott játékosát további két angol klub, a Manchester United és a Liverpool is szerződtetné.

Arséne Wenger másik kiszemeltje a csatárposztra a Bayern Münchentől várhatóan távozó Mario Mandzukic. A horvát támadó viszont csak abban az esetben érkezne, ha nem sikerülne megszereni Mario Balotellit a Milantól.
Mandzukic és Balotelli neve nem először kerül egy lapra, ugyanis az AC Milan is a horvát támadóval pótolná az elvágyódó olaszt. – Daily Star.


Vidalt akarja Ancelotti

Hirtelen nagyon kapósak lettek a chilei válogatott tagjai. Igaz, Arturo Vidal eddig is az egyik legnagyobb név volt a keretben, hiszen az elmúlt szezonban is meghatározó játékos volt a Juventusban, ám a vb-n nyújtott teljesítménye még inkább felkeltette Carlo Ancelotti figyelmét, aki szívesen látná a 27 esztendős belső középpályást a Real Madridnál, miután másik kiszemeltje, Ivan Rakitic a Barcelonát választotta.


Ashley Cole: Barca? Milan?

A Chelsea-től az idény végén elköszönő Ashley Cole iránt a Barcelona és az AC Milan is élénken érdeklődik. Mindkét klub balhátvédet szeretne igazolni, a 33 esztendős játékosért pedig egy fillért sem kellene fizetniük. – Daily Mail


Torres cáfolta, hogy távozna

Fernando Torres cáfolta a média azon találgatását, miszerint Diego Costa érkezése miatt a nyáron elhagyná a Chelsea-t. A 30 esztendős csatárnak még két évig érvényes a szerződése a Stamford Bridge-en.


Manchesterből Liverpoolba?

A Liverpool 8 millió fontért megvásárolná Antonio Valenciát a Manchester Unitedtől. A 28 esztendős ecuadori szélső szerződése jövő nyáron jár le. – Daily Express


Kiejtette a spanyolokat, a Barca pedig leigazolná

A spanyol Sport című lap szerint a Barcelona megegyezett a Real Sociedaddal Claudio Bravo átigazolásáról. A 31 esztendős chilei kapus tevékeny részese volt annak, hogy a dél-amerikai válogatott szerda este 2-0-ás győzelmével kiejtette a világbajnoki címvédő Spanyolországot a brazíliai viadal további küzdelmeiből.
A lap szerint a Barca 12 millió eurót, plusz Jonathon dos Santos játékjogát adná Bravo kapusért cserébe.


Sneijder megfontolná az MU ajánlatát

Ha Louis van Gaal hívná, elgondolkozna azon, hogy a Manchester Unitedhez szerződjön Wesley Sneijder. A 30 éves középpályásnak még két évig van érvényes szerződése a Galatararaynál, míg Van Gaal a vb után veszi át a Vörös Ördögök irányítását.
“Egy holland sem utasíthatja vissza elsőre Van Gaal ajánlatát” – mondta.


Lescott túl az orvosin

Joleon Lescott túl van az orvosi vizsgálaton, így már nem sok választja el attól, hogy a Manchester Citytől a West Bromwich Albionhoz szerződjön – értesült a Daily Mail.


Balotelli-Campbell csere a láthatáron

Az AC Milan kész megválni Mario Balotelliről, játékjogáért 35 millió eurót kérnek az Arsenaltól. Az Ágyúsok abban az esetben úszhatják meg olcsóbban a dolgot, ha az üzletbe bevonják Joel Campbellt is. A 21 esztendős costa rica-i támadó-középpályás 2011 óta az Arsenal játékosa, de a londoniak háromszor is kölcsönadták. Az elmúlt idényt az Olympiakosznál töltötte. – Tuttosport


Piszczek a Roma célkeresztjében

Az AS Roma érdeklődik Lukasz Piszczek iránt. A Borussia Dortmund jobbszélsőjének 18 millió euró a kivásárlási ára, de a német klub hajlandó meghallgatni az ajánlatokat. – Corriere dello Sport


Vermaelen akkor mehet, ha jön valaki a helyére

Arséne Wenger kizárólag akkor engedné el Thomas Vermaelent a csapattól, ha a klub biztosítja a 28 esztendős belga védő megfelelő pótlását. – Daily Star


A Tottenham is vinné Lukakut

Olasz klubok mellett az angol Tottenham együttesénél is szívesen látnák Romelu Lukakut. A Chelsea belga válogatott támadója az előző szezont az Evertonnál töltötte kölcsönben, s most sem mutatkozik sok esély arra, hogy alapemberré váljon a londoni kékeknél. A Spurs azért is szeretne csatárt igazolni, mert szívesen megválnának Emmanuel Adebayortól és Roberto Soldadotól. – Daily Mirror

Olvasói sztorik