Nemzetközi foci

Stieber András távozik

Az angol Aston Villa nem kívánja meghosszabbítani a szerződését; szabadon igazolhatóvá vált.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Távozik az angol élvonalbeli Aston Villa csapatától Stieber András. A fiatal középpályásnak lejár a szerződése, amit a klub nem hosszabbít meg, így szabadon igazolhatóvá válik – írja a tuttomercatoweb.com.

A 22 éves játékos 2010-ben került az angolok utánpótlásába, és az elmúlt szezonban rendszeres játéklehetőséget kapott az U21-csapatban.

FRISS:

A múlt héten már beszámoltunk róla, hogy a német másodosztályú Greuther Fürth magyar játékosát, a 2016 nyaráig érvényes szerződéssel rendelkező Stieber Zoltánt kiszemelte az osztályozón bennmaradó élvonalbeli Hamburger SV. A transfermarkt.de szerint honfitársunk piaci értéke jelenleg 1,7 millió euró, de a HSV-nek „csak” 1,2 milliót kellene fizetnie. Ha összejönne a klubváltás, a támadójátékos 2017-ig kötelezné el magát Hamburgban, ahol a hírek szerint már a szerződéstervezetet is megfogalmazták.

Stieber nagyon fiatalon, 2005-ben került Újpestről az angol Aston Villa utánpótlásába, Németországban pedig játszott a Koblenz, az Alemannia Aachen és a Mainz csapataiban, mielőtt 2012-ben a Fürth leigazolta.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik