Nemzetközi foci

Lukaku lehet Lewandowski utódja

A Borussia a Chelsea támadóját akarja.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Bild értesülései szerint a Borussia Dortmund is csatlakozott a Romelu Lukaku kegyeiért folytatott versengéshez. A német klub a Chelsea belga támadójában látja a nyáron távozó Robert Lewandowski egyik lehetséges utódját – számol be a lap.

Lukaku iránt a BVB mellett a Bayer Leverkusen is élénken érdeklődik Németországból, míg Anglián belül a Tottenham tűnik a legkitartóbb kérőjének.

A 27-szeres válogatott támadó 2011-ben 12 millió euróért valamint további bónuszokért cserébe igazolt az Anderlechtől a Chelsea-hez, amelyben eddig csupán 10 bajnokin lépett pályára. A 2012/13-as idényt a West Bromnál töltötte kölcsönben, ott 35 meccsen 17-szer vette be az ellenfelek kapuját.

A belga csatár jelenleg az Evertonnál futballozik kölcsönben, 25 bajnokin 13 gólig jutott az idei szezonban. Jó teljesítménye ellenére azonban José Mourinho, a Chelsea menedzsere továbbra sem számol vele keretében, így nyáron, akárcsak a londoni klub többi támadóján, Demba Bán, Eto’ón és Torresszen, rajta is tovább adhat a kék-fehér csapat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik