Zaha végleg távozik?

A United már 5 millió fontért is hajlandó megválni a kétszer ennyiért vásárolt csatártól.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Úgy fest, Wilfried Zaha többé nem ölti magára a Manchester United szerelését – értesült a Sun.

A Cardiff Citynek kölcsönadott 21 éves támadó a hírek szerint már nem szerepel a MU menedzsmentjének hosszútávú tervei közt, így David Moyes utasítására nyáron már 5 millió font ellenében hajlandóak megválni tőle.

Zahát 2013 januárjában még Sir Alex Ferguson igazolta le, 10 millió fontot fizettek ki érte akkori csapatának, a Crystal Palace-nak, ahol aztán kölcsönben még a múlt tavaszt töltötte.

Januárban az új menedzserrel, David Moyesszal egy időben csatlakozott a Unitedhoz, ám a Community Shieldet követően nem sokkal kikerült a csapat keretéből máig tisztázatlan okok miatt.

Egyes lapértesülések szerint a kétszeres válogatott támadó vesztét az okozta, hogy intim kapcsolatba került a menedzser lányával Lauren Moyesszal, ám ezt azóta a futballista és a lány is cáfolta.

Zaha a Unitedban összesen két bajnokin jutott szóhoz, majd januárban kölcsönadták őt az Ole Gunnar Solskjær vezette Cardiff Citynek.

A Sun információi szerint, ha a walesi együttes kiharcolja a bennmaradást, úgy könnyen lehet, nyártól végleg megszerzik a 21 éves labdarúgó játékjogát.