Nemzetközi foci

Szalai Ádámmal győzött a Schalke

Pénteki gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó honfitársaink teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Cikkünkben a pénteki mérkőzéseket összegezzük.

Vadócz Krisztián ezúttal sem került be az Odense keretébe. A magyar válogatott középpályás csapata a Sonderjyske ellen játszott hazai pályán 2-2-es döntetlent a dán bajnokság 24. fordulójában.

Stieber Zoltán és Korcsmár Zsolt is a kispadról nézte végig, hogy csapatuk, a Greuther Fürth 2-2-s döntetlent játszik a St. Pauli otthonában a német másodosztály 28. fordulójában. Klubjuk továbbra is második helyen áll a Bundesliga 2-ben.

A Szilvási Péterrel felálló Greuther Fürth második csapata 3-0-s vereséget szenvedett a Memmingen otthonában a német negyedosztály 28. fordulójában.

Filkor Attila nem került be a Chateauroux keretébe. Együttese hazai pályán győzött 2-0-ra a Nimes ellen a francia másodosztály harmincadik fordulójában.

Bodor Boldizsár a kezdőcsapatban kapott helyet, míg Babos Gábor a kispadon ült a NAC Breda csapatában az Utrecht elleni bajnokin. A magyarok klubja hazai pályán játszott 2-2-es döntetlent a holland bajnokság 29. fordulójában, ezzel a tizedik helyen áll a tabellán.

Szalai Ádámot a 75. percben cserélték be a Schalke 04 és a Hertha BSC mérkőzésén a német bajnokság 28. fordulójában. A hazai csapat 2-0-ra nyert, s ezzel a második helyre jött fel a Bundesligában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik