Nemzetközi foci

Stieber Zoltán gólt lőtt

Keddi gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó honfitársaink teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A malajziai bajnokság kilencedik fordulójában Gyepes Gábor csapata, a Sarawak a Selangor együttesétől kapott ki hazai pályán 2-0-ra. A korábbi magyar válogatott hátvéd végigjátszotta a mérkőzést.

Hajnal Tamás nem került be a Bundesliga 2-ben szereplő Ingolstadt keretébe. Csapata a VfL Bochum ellen győzött hazai pályán 3-0-ra a német másodosztály 27. fordulójában.

Stieber Zoltán a Greuther Fürth kezdőcsapatában kapott helyet, míg Korcsmár Zsolt a 81. percben állt be a Düsseldorf elleni mérkőzésen. A találkozót a magyar játékosok csapata nyerte 4-1-re. A végeredményt Stieber állította be egy szép góllal a 78. percben. Együttesük továbbra is a feljutást érő második helyen áll. Szilvási Pétert nem nevezték a mérkőzésre.

https://www.youtube.com/watch?v=bSFSbtS1KfA

A német harmadosztályban Nagy Dániel kezdőként kapott lehetőséget az Osnabrück csapatában, és végig pályán volt a Wehen elleni idegenbeli mérkőzésen. A találkozót együttese elvesztette 1-0-ra idegenben.

Szalai Ádám a kispadon kapott helyett a Schalke 04 csapatában a Borussia Dortmund elleni meccsen a Bundesliga 27. fordulójában. A Ruhr-vidéki rangadó 0-0-s eredménnyel végződött. Honfitársunkat nem küldte pályára Jens Keller vezetőedző. Csapata továbbra is harmadik helyen áll.

A Wacker Innsbruck kapusa, Sáfár Szabolcs nem kapott gólt az Admira elleni, 0-0-s végeredménnyel záruló mérkőzésen az osztrák bajnokság 28. fordulójában. A magyar hálóőr csapata kilenc pontra van a bennmaradást érő pozíciótól.

Feczesin Róbert nem került be a Padova keretébe. Csapata a Juve Stabia otthonában játszott 1-1-es döntetlent az olasz másodosztály 31. fordulójában. Klubja a huszadik helyen áll a Serie B-ben.

Kovácsik Ádám a kispadról nézte, ahogy csapata, a Carpi hazai pályán 1-1-es döntetlent játszik az Avellino ellen. A magyar kapus klubja a 16. helyen áll az olasz másodosztályban.

Varga József végig a pályán volt a Misslesbrough csapatában a Huddersfield elleni, idegenbeli, 2-2-es végeredménnyel záruló találkozón. Csapata a 14. helyen áll az angol másodosztályban 38 forduló után.

Tőzsér Dániel szinten kilencven percet játszott a Watford csapatában, amely a Blackburn Rovers ellen játszott 3-3-as döntetlent a Championship 38. fordulójában.

Bogdán Ádám továbbra is bombaformában véd. A Bolton Wanderers kapusa nem kapott gólt a Blackpool ellen 1-0-ra megnyert mérkőzésen. Klubja a 17. helyen áll az angol másodosztályban.

Olvasói sztorik