Nemzetközi foci

Neymar a top 5-ben

Martino szerint a brazilnak nem kell bizonygatnia tehetségét.

Kapcsolódó cikkek

Ne maradj le a topligák friss híreiről! Eredmények, nyilatkozatok, átigazolási pletykák! Klikk és like a Facebookon!

A gránátvörös-kékek edzője elutasítja azokat az állításokat, miszerint Neymarnak bármit is bizonyítania kellene a vasárnapi El Clásicón, annak ellenére, hogy az utóbbi időben sok kritikusa akadt.
A Barcelona edzője, Gerardo Martino szerint Neymar a világ öt legjobb játékosának egyike.
A brazil válogatott labdarúgó döntő gólt szerzett az októberi rangadón, de azóta eltérő teljesítményt mutat 2014-ben sérülése miatt és a még mindig folyamatban levő peres ügy is aggasztó lehet a nyári, Santostól való vételével kapcsolatban.
Martino ennek ellenére nyomatékosította, hogy a 22 éves játékos már bizonyította, mire képes és ő hisz benne. Talán a Real ellen ismét betalál.
„Neymar fantasztikus teljesítményt nyújtott a Manchester City ellen a Bajnok Ligája legjobb 16 csapata között” – mondta a menedzser.
„Most megismétlek valamit, amit már mondtam: Neymar egy a világ öt legjobb játékosa közül. Nincs senki véleményére szükségem ahhoz, hogy ebben megerősítsenek.”
Martino kitért Lionel Messire is és véleménye szerint ő is bizonyítani fogja, hogy igazi klasszis, a Real Madrid ellen pedig újra ragyogni fog, mert a harmadik helyen álló Barcának nagyon kell a három pont.
„Egy döntetlen nem jó semmire, most nyernünk kell. A Valladolid elleni vereség után vissza kell állítanunk a csapat becsületét. Az egész keret ezen dolgozik.”
Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik