Nemzetközi foci

Mindenki másra mutogat

Laczkó Zsolt szerint a Padova vezetői nem korrektek, mert más indokot mondanak neki, és mást a menedzserének.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az olasz másodosztály utolsó előtti (21.) helyén álló Padova csapatánál február elején eldöntötték, ki legyen az a három játékos, akire a továbbiakban nem tartanak igényt. A huszonegy fős keretet hárommal csökkenteni akarták, ezért volt szükség erre a lépésre, ami többek közt a válogatott Laczkó Zsoltot is érinti. A balhátvéd tavaly nyáron igazolt a Serie B-ben szereplő csapathoz, de nem tudott alapemberré válni.

A 27 éves védő a SportKlub televízióban elmondta, hogy szeretett volna szerződést bontani, amire először azt mondták, hogy rendben, majd két-három nap múlva visszakoztak.

– Változott a helyzete az elmúlt napokban?
– Egyelőre minden változatlan. Most várok, és a menedzserem azon dolgozik, hogy minél előbb megoldódjon a helyzetem. A csapattal edzek, de a következő három-négy hónapban nem játszhatok a Padovában, ez már biztos – kezdte Laczkó Zsolt.

– Miért alakult így a helyzet?
– Én már annyit találgattam, hogy jobb, ha nem gondolkodom ezen. Már minden lehetőséget végigvettem, de csak azt tudom mondani, amit nekem mondtak: nyáron lejár a szerződésem Padovában, ezért kerülök erre a listára, amin nem csak én vagyok, hanem másik két játékos is. Lehet, hogy van más is a háttérben, de nekem ezt mondták.

– Az embernek az az érzése, mintha direkt szórakoznának önnel.
– Tényleg fogalmam sincs, mi lehet a háttérben, főleg annak tükrében, hogy január végén még kezdő voltam a bajnoki mérkőzésünkön. Majd öt-hat napra rá történt ez az eset. Ráadásul januárban nem is beszéltünk a klubbal, és minden rendben volt. Február elején a klubnak le kell adnia egy listát a Serie B-re, azokról a játékosokról, akik játszhatnak, és nem voltam benne. Engem is csak behívtak az irodába, és közölték ezt velem.

– Olyan, mintha büntetésben lenne.
– Magam sem tudom, hiszen most volt edzőváltás, de tudomásom szerint az új edzőnek ebbe semmi beleszólás nem volt. Az új edző ezt a listát rábízta a vezetőkre, és nekem is ezt mondta. Mindenki másra mutogat. Nekem az a problémám, hogy nem tudnak korrektek maradni. A menedzseremnek is mást mondtak, nekem is. Majd eltelik két-három nap, és megint jön egy új verzió. A legidegesítőbb, hogy nem tudunk megoldást találni. Szerettem volna szerződést bontani, és azt mondták, hogy rendben. Majd két-három nap múlva már azt mondták, hogy nem tudunk. Nem egyszerű a helyzet. Az igazgatóval ezután komoly vitáink voltak, majd a telefont sem vette fel, nekem és a menedzseremnek sem – mondta végül Laczkó Zsolt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik