Nemzetközi foci

Megyeri Balázs lehúzta a rolót

Szerdai gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Cikkünkben a szerdai mérkőzésekről olvashatnak.

Lovrencsics Gergő a szünetben állt be a lengyel Lech Poznan edzőmeccsén. Csapata a spanyol negyedosztályú Xerez ellen lépett pályára, és magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott. Lovrencsics maga is kivette a részét a sikerből: ő szerezte csapata harmadik találatát, a negyedik gólnál pedig előkészítőként jeleskedett.

A Ciprusi Kupában az Arisz Limasszol az Omonia Nicosia együttesét fogadta a nyolcaddöntő visszavágóján. Az első találkozót az Omonia nyerte 1-0-ra. A második mérkőzésen a Kovács Zoltánt is a soraiban tudó Arisz 1-1-s döntetlent ért el, így 2-1-s összesítéssel kiesett a kupából.

A Görög Kupában a Megyeri Balázst is foglalkoztató Olimpiakosz 0-0-s döntetlent ér el az Atromitosz elleni negyeddöntő első mérkőzésén. A magyar hálóőr végigvédte a mérkőzést, és komoly szerepe volta abban, hogy a pireuszi gárda kapott gól nélkül hozza le a találkozót.

Az év egyik legjobb mérkőzését hozta az Aston Villa – West Bromwich Albion találkozó az angol élvonal 23. fordulójában. Az első félidő végén már 3-3 volt az állás, így a nézők nem panaszkodhattak a látványra. Azokban lehet csak némi hiányérzet, akik Gera Zoltán játéka miatt látogattak ki a Villa Parkba, ugyanis a magyar válogatott középpályás nem került be a WBA keretébe. Az emlékezetes találkozót végül az Aston Villa nyerte 4-3-ra, a meccsen volt öngól és tizenegyes is. A West Bromwich a 15. helyen áll a tabellán, három pontra a kiesőhelytől.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik