Nemzetközi foci

Falcao még nem adta fel

Szombaton műtik a csatárt, reménykedik, hogy ott lehet a vb-n.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Szerdán a Monaco kupamérkőzésén szenvedett keresztszalag-szakadást Radamel Falcao, szinte az összes eddig megjelent cikk arról tájékoztat, hogy a kolumbiai válogatott játékosnak le kell mondani az idei világbajnoki részvételről, ugyanis minimum hat hónapos kényszerpihenő vár rá.
Ennek ellenére Falcao még nem mondott le a nyári világversenyen való szereplésről, erről Instagram oldalán írt: „Nagyon el vagyok keseredve, de bármi megtörténhet. Isten még a valószínűtlent is lehetségessé teszi, én ebben hiszek!”
Megköszönte a rengeteg rajongói levelet, a sok támogatást és biztatást is. A Monaco játékosán szombaton hajtják végre a szükséges műtét, ezt az egyik legjobb európai térdspecialista végzi, José Carlos Noronha. A futballrajongók körében nem ismeretlen az orvos neve, korábban például műtötte már Robbent, Ricardo Carvalhót, Paolo Ferreirát és Ashley Cole-t vagy éppen a Real Madrid védőjét, Pepét is, aki még 2009 decemberében sérült meg súlyosan. A legtöbb doktort az ő esetében is azt állította, hogy el kell felejtenie a 2010-es világbajnokságot, ám Pepe hat hónapon belül felépült és szerepet is kapott a dél-afrikai megmérettetésen a portugál válogatottban.
Ez mindenképpen bizakodásra adhat okot, úgy néz ki, Falcao jelenleg a legjobb kezekben van, reméljük a szombati operáció sikeres lesz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik