Nemzetközi foci

Falcao: 95 millió euró!

Az AS Monaco megüzente Mourinhónak a kolumbiai támadó árát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A Daily Star értesülései szerint az AS Monaco vezetősége hivatalosan is reagált a Chelsea Radamel Falcaóval kapcsolatos érdeklődésére. A “Hercegségiek” nem szerény, 95 millió eurós árcédulát “ragasztottak” a kolumbiai csatárra – írja az angol lap.
Falcao megszerzése hosszú ideje téma a Stamford Bridge-en, bár az elmúlt hetekben José Mourinho, a londoniak trénere többször is cáfolta, hogy csatárt szeretne igazolni januárban.
A 27 esztendős labdarúgó ugyanakkor rendkívül gólerősen játszik, 13 bajnokin 9-szer volt eredményes az idei szezonban, ezzel pedig harmadik helyen áll a Ligue 1 góllövő listáján. Szintén a megszerzése mellett szól, hogy a Monaco színeiben idén nem szerepelt európai kupasorozatban, így tavasszal bevethető lenne a Bajnokok Ligájában.
Az ár ugyanakkor elrettentő lehet. Az AS Monaco nyáron “mindössze” 50-60 millió euró közti összeget fizetett ki érte az Atlético Madridnak.
Sajtóinformációk szerint a Chelsea korábban a nyári átigazolási díjjal nagyságrendileg megegyező ajánlatot tett Falcaóért – ezt az összeget Monacóban viszont csak akkor fogadnák el, ha a Chelsea keretéhez tartozó Demba Ba – Fernando Torres duó egyike is a hercegségbe igazolna.

Olvasói sztorik