Nemzetközi foci

Neymar üzenete

A csütörtöki Getafe elleni mérkőzésen Neymar megsérült, de már jobban van

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A Barcelona sztárja először nagyon megrémült, amikor a csütörtöki, Getafe elleni találkozón nagy fájdalmat érzett a lábában, azonnal lepergett előtte a 2014-es évre szóló összes terve, mind klubcsapatával, mind a brazil válogatottal.
A Király-kupa találkozót követően jöttek a vizsgálatok, melyekből kiderült, a brazil játékos sérülése nem olyan komoly, mint az elsőre tűnt, három-négy hetes kihagyás várhat rá.
A csatár egy közösségi portálra feltöltött videóban üzent rajongóinak. A következőket mondta: „Phúúú…amikor elestem, az összes lehető rossz forgatókönyv lejátszódott előttem. Azt gondoltam, komoly a sérülés, a 2014-es terveim jutottak eszembe. De Jézus megint velem volt és szerencsére az ijedtség volt a nagyobb. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki imádkozott értem. Ne aggódjatok, mindent megteszek, hogy szinte egy szempillantás alatt visszatérjek a pályára. Mindannyian ezen vagyunk.”

A videó itt nézhető meg.

Olvasói sztorik