Nemzetközi foci

Köteles visszatért, csapata kiesett

A Genk két 0-0 és hosszabbítás után búcsúzott el a Belga Kupától a negyeddöntőben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Cikkünkben a szerdai meccseket összegezzük.

Szerdán rendezték a Belga Kupa negyeddöntőjének visszavágóját. A házigazda Oostende csapatától a minap távozott Vass Ádám, de a vendég KRC Genk kapusa, Köteles László visszatért a sérülése után, és kezdő volt. A párharc első meccsén nem született gól, és a második találkozó rendes játékideje sem hozott találatot. A hosszabbításban csak a hazaiak voltak eredményesek, 1-0-ra nyertek, így a Genk kiesett.

Ami a barátságos meccseket illeti: Sváb Dániel együttese, a német másodosztályban sereghajtó Energie Cottbus 5-0-ra győzött a negyedik ligás Berliner AK ellen. Hajnal Tamás csapata, a Bundesliga 2-ben szereplő Ingolstadt 1-1-et játszott a harmadosztály sereghajtója, a Burghausen ellen. A magyar középpályás az első félidőben lépett pályára.

Olvasói sztorik