Nemzetközi foci

A Lazio figyeli Németh Krisztiánt?

Még nincs hivatalos kapcsolat, de soha nem mondd, hogy soha – nyilatkozta a csatár menedzsere.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lello Stancati FIFA-licences menedzser sokat segített a közelmúltban Németh Krisztián hollandiai szerződésének létrejöttében. A múlt héten beszámoltunk róla, hogy a Calcio Olandese oldalon olvasható interjúban az olasz játékosügynök elmondta: el tudja képzelni a magyar csatárt egy olyan jó csapatban is, mint például a Lazio.

Az ilsussidiario.net kedden saját értesüléseként közölte, hogy a Lazio kinézte magának a Roda JC magyar válogatott játékosát. A cikk megjegyzi, hogy a jelenlegi szerződése 2015 júniusáig érvényes, de a hollandok biztosan nem kérnek érte túlzott összeset, úgyhogy talán már januárban Rómába költözhet. A szerző úgy véli, hogy – a számos külföldi klub által keresett – Németh tökéletes csatárpárost alkothat a Miroslav Kloséval.

Ennek apropóján a lalaziosiamonoi.it megkereste Németh menedzserét, Pataky Tibort, aki elmondta, hogy egy nagyon jó csatárról van szó, akit sok klub figyelemmel kísér, és még mindig sok pletyka kering róla.

– Eddig nem volt hivatalos megkeresés a Lazio részéről. A jövőt illetően azonban soha nem mondd, hogy soha, tehát nincs kizárva, hogy a Lazio felveszi a kapcsolatot a Rodával – mondta Pataky Tibor.

Olvasói sztorik